Petter Ekman CEO

CEO Petter Ekman’s first Confessions!

Först. Jag är väldigt tacksam att jag fått möjligheten att arbeta med ett team som är så ambitiösa och skarpsynta som Micke, Jesper och Annica. Ett bra team är grunden i all framgångsrik business! De har startat något riktigt Great!

Men. Nu är det min tur att försöka göra skillnad. Våra ambitioner är så höga som ni kan förvänta er av oss och vårt engagemang sträcker sig långt utöver dygnets tillgängliga timmar.

Så. Efter snart två månader. Vad är nytt sedan jag började?

Vi har fått in ett antal nya partners och hyresgäster. Flera av våra befintliga startups har växt och även lockat till sig nya investerare. Vi har varit värd för och deltagit i Workshops med Myndigheten för digital förvaltning. Norrlands största hackathon har gått av stapeln där vi var med och delade ut ett av priserna till de många grymt duktiga deltagande lagen.

Nu. Starten har varit Great! Men bygget fortsätter. Bygget av Sundsvalls mest relevanta plats för startups och entreprenörer. Ni kommer att se en hel del nyheter framöver. En av dessa är våra Starbucks Talks.

Känner Du någon som borde vara en del av vårt nätverk, tipsa gärna då om oss! Självklart bjuder jag eller Annica på en visning av våra lokaler och bjuder på grymt gott Starbuckskaffe!

Stolt, ambitiös och ödmjuk!

Signing off for Space,

Petter