Civilminister på besök

Great Meeting!

I går hade regionens digitala kluster Bron fint besök av civilminister Ardalan Shekarabi, som ville veta ännu mer om Sundsvalls och Västernorrlands digitala styrkor. Vi på Great Space var en av några få aktörer som fick möjlighet att presentera hur vi arbetar för tillväxt i regionen och hur vi samverkar med den offentliga och privata sektorn och den akademiska världen.

Vi är en region som samverkar och förnyar. Vi är en region som vill leda den digitala utvecklingen för offentlig sektor och vara testbädd för nydigitalisering, där vi lyfte fram hur information är den nya råvaran och behovet av en bred utveckling inom digital informationsförsörjning. Här är Mittuniversitetet, Brons medlemmar och hela den offentliga sektorn i regionen på tårna för att ta lead som nationell testbädd!

Roligt var att statsrådet berättade att detta bekräftade hans bild av vår region, den bild som var grunden för att etablera myndigheten för digital förvaltning i Sundsvall!

 

På bilden är följande personer med, från vänster till höger: Peder Björk, Sundsvalls kommun, Magnus Edlund, CSN, Mikael Bergström, Great Space, Ardalan Shekarabi, Lisa Sällvin, Geek Girl Mini, Katarina Lindblad Gidlund, Mittuniversitet, Anette Hägglund Sundin, CGI, Lars Persson Skandevall, Bron