Great Courage!

Mod!

Oavsett vilken bakgrund du har, vem du är och vad du försöker göra krävs det stort mod att våga göra något nytt. Något annorlunda. Ett klassiskt uttryck är att gör du samma sak som du alltid gjort kan du inte förvänta dig annat än samma resultat. Det krävs stort mod av individer och organisationer att inte bara tänka nytt och annorlunda, utan att även faktiskt göra annorlunda. Sådana  processer har många likheter oavsett storlek och typer av företag och organisationer. Två av dessa är tid och pengar. Det tar oftast väldigt mycket längre tid och kostar mer än du tänkt! Great Space är ett  ekosystem för nya möjligheter där det intellektuella kapitalet skapar värdet. Där mötet mellan människor är det viktiga och modet att våga dela med sig av sina tankar och idéer är nyckeln för att du ska få ta del av andras. Har du bara rätt mod kommer nya möjlighet att öppnas!