Digital kompetens

– är en bristvara i svenska bolagsstyrelse enligt Dagens Industris stora undersökning. Därför är det extra kul att kunna presentera vårt program där du och ditt företag får möjligheten att lära dig mer om digitaliseringens utmaningar och möjligheter! Anmäl dig redan idag!

Great Pod!

Vår poddstudio är äntligen igång! Senast i fredags spelade Andreas Killander och Mats Björk in sitt senaste poddavsnitt i vår nya studio. Deras podd, Killander & Björk har ett otroligt stort intresse med 25000 lyssnare och handlar om vår (digitala) nutid och framtid. Finns att lyssna på Killander & Björk.

Great Courage!

Mod! Oavsett vilken bakgrund du har, vem du är och vad du försöker göra krävs det stort mod att våga göra något nytt. Något annorlunda. Ett klassiskt uttryck är att gör du samma sak som du alltid gjort kan du inte förvänta dig annat än samma resultat. Det krävs stort mod av individer och organisationer att inte bara tänka nytt …

GREAT TALK!

Vi har några platser kvar till vårens sista Great Talk! Först till kvarn! Maila info@greatpace.se för anmälan.

Civilminister på besök

Great Meeting!

I går hade regionens digitala kluster Bron fint besök av civilminister Ardalan Shekarabi, som ville veta ännu mer om Sundsvalls och Västernorrlands digitala styrkor. Vi på Great Space var en av några få aktörer som fick möjlighet att presentera hur vi arbetar för tillväxt i regionen och hur vi samverkar med den offentliga och privata sektorn och den akademiska världen. …

Petter Ekman CEO

CEO Petter Ekman’s first Confessions!

Först. Jag är väldigt tacksam att jag fått möjligheten att arbeta med ett team som är så ambitiösa och skarpsynta som Micke, Jesper och Annica. Ett bra team är grunden i all framgångsrik business! De har startat något riktigt Great!

Bli IT konsult

Tillsammans med vår partner Academic Work har vi landat den första Academy-klassen i Sundsvall. Gå in i dag och ansök. Great Opportunity!